Missie

Bij Roolit staat een customer centric approach centraal die menselijk en authentiek verloopt waarbij eenvoudige en duidelijke taal wordt gesproken. Roolit streeft een synergie met klanten om op basis van concrete doelstellingen tot gedeelde waardecreatie te komen.

Visie

Roolit wil zakelijke en praktische uitdagingen van organisaties vergemakkelijken door specifieke vragen van klanten om te zetten in uitmuntende software op maat. Dit doen we volgens een geijkt proces dat vlot de nieuwste technologieën kan implementeren.

We zijn er om onze klanten gelukkig te maken.

Werknemers worstelen zich vaak door procedures, beperkingen in software pakketten, historisch opgebouwde workflows, … wat vaak tot frustraties leidt.

Men wordt niet in staat gesteld om hun job efficiënt uit te voeren, maar worden gedwongen om meer tijd te spenderen aan de job gedaan te krijgen dan aan de job goed uit te voeren.

Bedrijven zijn zich vaak niet bewust van deze bottlenecks aangezien de job uiteindelijk wel wordt uitgevoerd en de medewerkers vaak ook de manier van werken niet (voldoende) durven in vraag te stellen.  Het loont echter altijd om de processen kritisch te bekijken en na te denken of ze nog wel optimaal verlopen.

Een ander mogelijk onderwerp van frustratie is de software waar wen mee dient te werken.  Vaak werkt deze inefficiënt en kan dit beter worden aangepast aan de processen en werking van het bedrijf.

Software moet immers de bedrijfsvoering ondersteunen en zorgen dat het bedrijf hierdoor geld en tijd bespaart en kwalitatief beter werkt. Door dit te realiseren maken we onze belofte waar:

Wij maken u gelukkiger!

Meer weten over hoe wij u kunnen helpen?

Contacteer ons